Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев е казал пред отбора

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев е казал пред отбора
Коментари Харесай

Станислав Генчев е съобщил на футболистите на Крумовград, че поема Левски

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев е споделил пред тима през днешния ден, че от лятото ще поеме Левски, твърди Gong.bg . Това се e случило по време на утринната подготовка, като той е благодарил на футболистите за съвместната работа.

Специалистът ще даде сетен обяд в пловдивско заведение, с цел да се сбогува с играчите преди последния мач против Черно море на " Тича " във Варна.

От лятото 43-годишният треньор застава отпред на Левски, където ще размени Николай Костов. В неговия щаб се чака да влязат Живко Миланов, Дарко Тасевски, Йордан Господинов и Петър Пеев.

През тази акция Крумовград направи възторг в елита под управлението на Станислав Генчев, като записа 15 мача подред без загуба. Серията завърши през вчерашния ден против Левски. " Сините " се постановиха с 1:0 с гол на Цунами в продължението на мача.

Наставникът организира няколко диалога с управлението на тима от  " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", като двете страни имаха кардинално съгласие още в средата на предходната седмица.
 Генчев за работата в Левски: Всичко ще стане ясно след края на сезона
Генчев за работата в Левски: Всичко ще стане ясно след края на сезона

" Приключи нашата серия... "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР