Лют скандал пламна между Русия и България по повод тока

...
Лют скандал пламна между Русия и България по повод тока
Коментари Харесай

Лют скандал Мария Захарова – Лена Бориславова. Кой спаси моряците ни

Лют скандал пламна сред Русия и България във връзка тока кой избави моряците ни. Руското външно министерство излезе с коментар за евакуацията от кораба „ Царевна ” в Мариупол. Москва завява, че моряците ни са избавени от съветските и донецките сили.

Докато чакаме моряците ни да се приберат на родна земя се появи изказване на говорителката на външното министерство на Русия. В него представителят на ведомството Мария Захарова оповестява, че България санкционира тези, които са избавили моряците, а поддържа украинците, които са изложили на риск живота и здравето им. Според Захарова, фамилиите на моряците би трябвало да са признателни на Русия и да питат ръководещите – за какво политиката на страната ни сега е такава.

Началничката на кабинета на премиера Кирил Петков отвърна внезапно на Кремъл. Лена Бориславова съобщи за NOVA, че изказването на Русия не почива на същински обстоятелства и информация.

„ Сами можете да си отговорите подправена вест ли е, провокация ли е. Важното е че държавното управление от самото начало работеше интензивно и поддържаше избавителната интервенция. Заради тяхната лична сигурност, поради това те да бъдат прочувствено и душевен постоянни в този миг, не цялата информация е била предоставяна, надлежно те няма по какъв начин да уведомят техните близки. Но държавното управление от самото начало работеше ”, разяснява Бориславова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР