Феновете на Оли Александър умоляваха певеца да се оттегли от

...
Феновете на Оли Александър умоляваха певеца да се оттегли от
Коментари Харесай

Оли Александър нанесе съкрушителен удар часове преди финала на Евровизия, докато феновете умоляваха „направете правилното нещо“

Феновете на Оли Александър умоляваха артиста да се отдръпна от състезанието за ария на Евровизия единствено часове преди представителят на Обединеното кралство да се заеме сцената.

Бившата певица на Years & Years, на 33 години, беше казано, че не е прекомерно късно „ да постъпи вярно и да бойкотира Евровизия “ на фона на митингите пред Малмьо Арена в Швеция по отношение на присъединяване на Израел в състезанието.

Участието на Olly в Евровизия беше обгърнато в разногласия заради присъединяване на Израел в състезанието на фона на продължаващите военни дейности на Бенямин Нетаняху против Палестина.

Надеждата на Обединеното кралство, която преди този момент беше подписала писмо, заклеймяващо Израел като „ режим на апартейд “, преди разкриването му през декември като играч на Обединеното кралство, се сблъска с отрицателна реакция от почитатели и деятели, че не се отдръпна от тазгодишното събитие.

Движението за протест, отнемане от вложения, наказания (BDS), ненасилствено придвижване, ръководено от палестинци, насър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР