Търсят ли се роби“ за работа на морето? Бърз прочит

...
Търсят ли се роби“ за работа на морето? Бърз прочит
Коментари Харесай

Търсят ли се "роби“ за работа на морето?

Търсят ли се " плебеи “ за работа на морето? Бърз прочит на оферта: " Търси се незабавно водач на пикап за зареждане на заведения в Созопол с плодове и зеленчуци. Трудов контракт на 8 часа - 7 дни, заплата 2200 лв.. Търси се и общ служащ за същата активност на трудов контракт 8 часа - 7 работни, заплата 1 700 лв.. Осигурено е спане и обяд. Квартирата е изцяло обзаведена. Договорът е от 1-5 юни до 15-20 септември! Почивен ден по договаряне! “.

Какви са мненията обаче на евентуалната работна ръка от района:

" По мои сметки оказва се че давате по 9.06 лв. на час, в случай че това е чисто заплащане, или по 72.48 лева дневно на водача, който ще носи отговорност за автомобила и стоката, ще товари и разтоварва, евентуално и с пари ще работи и ще носи отговорност сметките да са точни “.

" След втория работен ден 8-те часа внезапно се повишават на 16-17, като те засилят сутринта в 3 за борсата в Първомай и се върнеш назад в Созопол и заредиш още 15-20 ресторанта, до момента в който погледнеш часовника, то станало 23:30-00:00 часа и сутринта отново същата ария “.

И още един: " 7 дни в седмицата, почивен " по договаряне, евентуално в средата на сезона. И машина да е, ще се счупи “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР