Над 190 автомобила взеха участие в XXI издание на Ретро

...
</TD
>Над 190 автомобила взеха участие в XXI издание на Ретро
Коментари Харесай

Благоевград доказа, че времето не спира страстта към класическите автомобили

Над 190 автомобила взеха присъединяване в XXI издание на Ретро парада в Благоевград, проведен от авто ретро клуб " Пирин “, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Андрей Андреев, който е ръководител на клуба съобщи, че тази година в събитието вземат участие коли от разнообразни краища на България и прилежащи страни. 

" Имаме участници от Македония - 4 автомобила, от Сърбия имаме 13 автомобила. Виждате колите в какво положение са. Почти всички са пристигнали на ход, някои от много надалеч. Продължаваме посока Симитли и Банско. Ретро парада вършим към този момент за 21 път. Традицията ще я продължим, живи и здрави ", сподели още той.

Андреев изрече специфични благодарности към Община Благоевград за оказаната поддръжка.

От името на Община Благоевград, заместник-кметът по просвета, спорт и туризъм Станислав Кимчев също изрече благодарности към авто ретро клуб " Пирин " за организацията на парада.

" Благодарности и към всички участници, към всички колекционери, към всички представители на бизнеса и хората, които направиха по този начин, че XXI издание на Ретро парада в Благоевград да е по-голямо, по-интересно - с една дума повече ", добави Кимчев. 

Той добави, че през днешния ден Благоевград демонстрира, че времето не стопира пристрастеността към класиката. 

" Всеки един от изложените коли тук е зареден с доста история и носи доста от стила и елегантността на предишното. Днес, всичко това сливаме и с страстта от свободата на пътя ", акцентира заместник-кметът.

Тази година огромната премия на Община Благоевград бе връчена на Антон Костадинов от Перник за представянето на два неповторими автомобила с марка " Mercedes ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР