Любовните раздели рядко са лесни. Има период на осъзнаване, преживяване,

...
Любовните раздели рядко са лесни. Има период на осъзнаване, преживяване,
Коментари Харесай

7 знака, че ви съсипва любовната мъка

Любовните раздели рядко са лесни. Има интервал на осъзнаване, прекарване, акомодация към новото. Периоди, които са съпроводени с прочувствени разтърсвания, повличащи със себе си и физически такива. Любовната разлъка е друга за всеки. Понякога тя може да излезе отвън надзор и да бъде рискова за нас. Вижте няколко признака, че е време да се изправите съществено против вашата любовна тъга, преди да е разрушила живота ви, написа уеб сайтът Flagman.bg.

Физически неразположения
Напълно обикновено е да усещаме физическо неразположение, когато прекосяваме през любовна разлъка. Този дистрес постоянно води до гадене, повръщане, диария, киселини в стомаха, главоболие, липса на сила, липса на вкус, бодърствуване и други. Лошото на дистреса е, че той може да е нескончаем и доста от физическите и прочувствени неразположения да се трансфорат в хронични.

Не можете да мислите за нищо друго
Особено в първите седмици, в съзнанието ни изникват мемоари, обстановки, които са свързани с някогашния сътрудник. С течение на времето още веднъж се връщате към обичаните занимания и все по-рядко се сещате за него. Но в случай че започнете да се усещате по този начин, като че ли животът ви няма смисъл без другия човек, тогава е добре да помислите за консултация с психолог.

Избягвате компанията на другари
Още един индикатор, че любовната ви разлъка се е трансформирала в нещо по-сериозно и нездравословно за вас е желанието ви да се изолирате даже от приятелите ви. Въпреки че приятелите не могат да разрешат нашите проблеми, разговорът с тях, времето прекарано дружно, работят оздравително на душeвността.

Липса на предпочитание за работа
Има го в първите дни на любовната разлъка и още веднъж е нещо обикновено. Но в дълготраен проект, апатията към нормалните занимания, утежняването на продуктивността, са неприятен знак и е време да потърсите професионална поддръжка.

Липса на мотивация
Помислете единствено за вашите цели преди любовните разочарования, заниманията, обичаните ви занимания. Къде е в този момент желанието ви за тях? От какъв брой време липсва?

Не се грижите за потребностите си
Грижата за себе си постоянно е от значително значение, а след мъчителна разлъка е от двойно по-голямо значение да обръщате внимание на вашите потребности. Понякога любовната тъга е толкоз мощна, че занемаряваме себе си по всевъзможен метод, което нанася спомагателни вреди върху здравето ни.

Апетитът ви се е трансформирал, а и страдате от нарушавания на съня
Раздялата може да бъде голям източник на стрес, а от време на време прекалено много стрес може да докара до загуба на вкус или пък преяждане. Без значение в коя прекаленост е, това е симптом, че любовната меланхолия е завзела доста съществено живота ви. Лошите хранителни привички повличат след себе си редица други затруднения. В първите самотни нощи безсънието е нещо предстоящо. Но в дълготраен проект непълноценният сън може да докара до боязън към самото бодърствуване, тежките нощи, което прави спането още по-невъзможно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР