Лидерът на Демократична България Христо Иванов проговори за скандалния запис

...
Лидерът на Демократична България Христо Иванов проговори за скандалния запис
Коментари Харесай

Христо Иванов проговори за скандалния запис. Оправданията!

Лидерът на Демократична България Христо Иванов проговори за скандалния запис от колекция на Демократична България, в който приказва по какъв начин Политическа партия желали Бойко Рашко да е бухалка. Но най-много, че договарянията за кабинет са словесна еквилибристика, в която Демократична България взе участие осведомително, тъй като изборите към този момент е ясно, че ще са на 16 октомври. Заради записа, в който Иванов признава, че Политическа партия назовават Има Такъв Народ "мафия ", Слави Трифонов разгласи, че излиза от договарянията за кабинет, което значи, че отиваме на избори.

Този запис се трансформира в агитационен материал, от който се популяризират обособени фрагменти и извадени от подтекста цитати. Затова в този момент ние ще качим на страницата на "Да, България " целия диалог. Нека всеки да се запознае с целия запис и да види, че става дума за една безусловно рутинна среща на ПГ на Демократична България, ние сме професионални политици и сме длъжни да обсъждаме всички аспекти, с всички вероятни позиции на играчите и детайли на тяхното позицониране. Това е естественото всекидневие в Народното събрание, разяснява Христо Иванов в пръв коментар на изтеклия запис.

Ние заложихме на позицията, че би трябвало да има държавно управление, колкото и да е мъчно. Не тъй като доста се харесваме или си имаме доверие в тази коалиция. Не, тъй като има лесни отговори, а тъй като считаме, че идва тежка зима и страната няма потребност от задълбочаване на рецесията, изясни водачът на Демократична България.



По думите към договарянията за държавно управление се подхожда с огромна отговорност. "Ако на някой не му харесва това, може би не схваща просто по какъв начин се прави политика ". "Ние бяхме подготвени в името на това да има държавно управление да изтеглим нашите министри и да дадем единствено парламентарна поддръжка. Ако в последна сметка Слави Трифонов реши, че би трябвало за четвърти път да строши всичко и неговата парламентарна група се подчини на този подтик, Демократична България ще отидем спокойни на избори ", сподели още Христо Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР