Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе с декларация от името

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе с декларация от името
Коментари Харесай

Нинова: Няма да следваме сляпо новите в парламента, нито ГЕРБ и ДПС

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова излезе с декларация от името на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " от трибуната на Народото заседание.

" Вчера се случиха събития, които дадоха мотив за разнообразни тълкования. Сутринта ПГ на " Българска социалистическа партия за България " не подкрепихме дневния ред и незабавно бяхме избрани като статукво, неприятното задкулисие, новата тройна коалиция Движение за права и свободи, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, които стопират пътя на напредъка. След обяд гласувахме дружно с " Демократична България " смяната в правосъдната система и закриването на Специализирания съд и Специализираната прокуратура и незабавно бяхме избрани като " новото Отечествен фронт ", " Българска социалистическа партия и соросоидите прикриват нарушителите ". Мнозина се питаха къде е и коя е Българска социалистическа партия в тази задоволително комплицирана обстановка. Всеки може да има лично мнение. Българска социалистическа партия сме единствените в този парламент, които не се отметнахме от това, което вършим четири години и което ви обещахме преди изборите ", съобщи Нинова.

" Наш приоритет е здравната рецесия, приходите, бедността, опазване на работни места, отбрана на правата на хората на труда, помощ на стопанската система и внесохме тези закони. Те не се включиха в дневния ред и по тази причина ние не го подкрепихме. Второ, разграждане модела на Борисов. Внесохме Закон за обществените финанси да се спре безразборното харчене на парите от джипа. Трето, ред и правила в страната и връщане на парламентаризма. Тези наши оферти би трябвало да станат посредством актуализация на бюджета, с цел да има пари за пенсии, заплати, обучение и опазване на здравето ", сподели още Нинова.

" Искаме да заявим изрично, че ние няма да следваме сляпо нито новите политически субекти в Народното събрание, тъй като са си присвоили правото те да са смяната, нито ГЕРБ, тъй като те са въплъщение на задкулисието, нито Движение за права и свободи, които считат, че могат да дърпат конците, както те решат. Българска социалистическа партия не сме празен чек, който всеки да употребява както откри за добре. Българска социалистическа партия сме поредни и кардинални. В това Народно заседание имаме цели, без значение от това коя друга парламентарна група по какъв начин гласоподава и те са разграждане на модела Борисов до дъно, ограничения за стопанската система, ред и правила в страната, Изборен кодекс за транспарантен и почтен развой ", твърди още предсдателят на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР