Левски стартира подготовката си за домакинството на ФК ЦСКА 1948

...
Левски стартира подготовката си за домакинството на ФК ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Мъри Стоилов е провел сериозен разговор със защитниците на Левски

Левски започва подготовката си за семейството на ФК ЦСКА 1948 в събота. Добрата вест за Станимир Стоилов е, че в отбора няма контузени или осъдени футболисти. Опитният експерт сега създава тактиката си за мача против столичани.

Стоилов не счита да прави промени след повторния си дебют отпред на сините. По този метод на вратата ще започва Николай Михайлов, а карето пред него ще бъде Драган Михайлович, Христос Шелис, Гьоко Зайков и Иван Горанов. В средата на терена малко пред отбраната ще работят Радослав Цонев и Андриан Краев. По крилата ще нападат Здравко Димитров и Георги Миланов, а на върха на офанзивата ще бъде още веднъж Билал Бари. Малко зад нападателя ще работи Борислав Цонев.
 Симеон Славчев тренира на
Симеон Славчев тренира на " Герена "

Отказва да си тръгне като Божинов и Хубчев

Единствената въпросителна пред Стоилов е дали да не размени мароканеца и да пусне младежкия национал Мартин Петков, който от началото на сезона работи на тази позиция, написа " Тема спорт ".

Треньорът на " сините " е провел и сериозен диалог със отбраната на отбора, откакто и двете попадения на черно-белите паднаха след неточности в защитата.
 Който желае да продава продукти на Левски, към този момент ще заплаща на клуба
Който желае да продава продукти на Левски, към този момент ще заплаща на клуба

Отнемат павилиона от Сектор " Б "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР