Старши треньорът Иван Колев се завърна начело на Локомотив (София),

...
Старши треньорът Иван Колев се завърна начело на Локомотив (София),
Коментари Харесай

Иван Колев е новият треньор на Локомотив

Старши треньорът Иван Колев се завърна отпред на Локомотив (София), оповестиха публично от клуба.

Опитният експерт заменя на поста Красимир Балъков, който се нае с нелеката задача да избави тима в сложен миг. В щаба на Колев влизат още Юлиян Петков, който ще бъде негов асистент, Владимир Манолков, който ще дава отговор за подготовката на вратарите, както и кондиционният експерт Николай Георгиев.

Ръководството на клуба благодари на Красимир Балъков, Георги Сърмов, Армен Амбарцумян и Светлин Спасов за положения труд да запазят елитния статут на тима и им пожелава бъдещи триумфи.

След много сложна и турбулентна пролет през сезон 2023/24, тимът на Локомотив (София) се подреди на 12-о място в крайното класиране.

Официално с Локомотив (София) се разделиха халфовете Антони Иванов, който отпътува за румънския Херманщат, както и Симеон Мечев. Третият вратар Никола Кръстев пък се реалокира в Монтана.

Състава напущат и Бабукар Гайе и Димитър Митков, чийто договори изтекоха и не бяха възобновени, както и Карлос Франса и Красимир Милошев, които избраха да продължат кариерата си в чужбина, макар желанието на клуба те да възобновят своите контракти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР