Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов демонстрира оптимизъм преди днешния

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов демонстрира оптимизъм преди днешния
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА: Очаквам да бием БАТЕ, а после и Лудогорец

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов показва оптимизъм преди днешния дуел на ''армейците'' против БАТЕ Борисов от втория квалификационен кръг на ЛЕ.

" Всички мачове в Европа са сложни, ЦСКА е прочут на всички места, ние сме име на интернационалната сцена. Аз очаквам и съм уверен, че тази година ще бъдем първенци. Очаквам първо победа против БАТЕ Борисов, а по-късно в неделя и над Лудогорец. Евентуален триумф в четвъртък ще подейства мотивиращо на футболистите. Две победи в границите на няколко дни и всичко ще си пристигна на мястото. Надявам се това да стане, тъй като имаме капацитет. Разполагаме с положителни футболисти, знам по какъв начин работи Стамен Белчев ", разяснява Джони пред bookmaker-ratings.bg.

" Ние си играем за нашата идея, с цел да покажем кой е евробоецът. Показали сме го през годините, би трябвало да го създадем и в този момент. Убеден съм, че ще победим и двата тима - БАТЕ в този момент и след това спечелилият от другата двойка. БАТЕ обаче е доста сериозен тим и го демонстрира в последните години в Европа. Така че омаловажаване на фона на последните им изяви няма по какъв начин да има. Публиката ще ни липсва доста, знаете какъв брой е темпераментна. А и мачовете в Европа са по-различни и специфични и постоянно генерират по-сериозен интерес. Късметът бе на наша страна, домакини сме, само че тъпо, че няма да има публика'', добави именитият за ЦСКА вратар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР