Лъвовете са известни със своите топли личности и излъчваща енергия.

...
Лъвовете са известни със своите топли личности и излъчваща енергия.
Коментари Харесай

Камъни за зодия Лъв

Лъвовете са известни със своите топли персони и излъчваща сила. Като знак на Лъва те са естествени водачи, които обичат да бъдат в светлината на прожекторите и да блестят блестящо. Те също по този начин са изобретателни, уверени и гневно лоялни към тези, които обичат.

За да подобрят натуралните качества на Лъвовете, те могат да се извърнат към силата на скъпоценните камъни. Ето някои от най-хубавите камъни за Лъвовете:

Слънчев камък е за зодия Лъв

Както подсказва името, слънчевият камък е идеалният драгоценен камък за Лъвовете. Помага да се внесе наслада и позитивизъм в живота им, като в същото време покачва тяхната убеденост и самочувствие. Смята се също, че слънчевият камък оказва помощ на Лъвовете да привлекат обилие и триумф.

Перидот оказва помощ на зодия Лъв

 Камъни за Лъв

Смята се, че този яркозелен драгоценен камък оказва помощ на Лъвовете да се освободят от отрицателните страсти и покачва прочувственото им благоденствие. Също по този начин се счита, че перидот оказва помощ на Лъвовете да привлекат обилие и разцвет в живота си.

Цитрин за привличане на благосъстояние

Известен като „ камъкът на търговеца “, цитринът оказва помощ на Лъвовете да привлекат благосъстояние и триумф в кариерата си. Смята се също, че покачва тяхната убеденост и им оказва помощ да преодолеят страха и безпокойството.

Кехлибар за баланс на зодия Лъв

 Кехлибар за Лъв

Кехлибарът е топъл и заземяващ драгоценен камък, за който се споделя, че оказва помощ на Лъвовете да се възползват от вътрешната си мощ и да намерят баланс в живота си. Смята се също, че оказва помощ на Лъвовете да се освободят от отрицателните страсти и да притеглят позитивна сила.

Рубин ускорява лидерските качества на Лъва

Този самоуверен и огнен драгоценен камък е съвършената композиция за Лъвовете. Твърди се, че ускорява тяхната естествена харизма и лидерски качества, като в същото време покачва тяхната сила и жизнеспособност.

Лъвовете могат да носят тези камъни като бижута, да ги носят в джобовете си или просто да ги слагат в домовете си, с цел да се възползват от тяхната сила. Когато избирате драгоценен камък, значимо е да изберете подобен, който резонира с вас и приказва за вашата неповторима персона и потребности.

В умозаключение, скъпоценните камъни могат да бъдат мощен инструмент за Лъвовете, с цел да подобрят естествените си качества и да привлекат позитивна сила в живота си.

Независимо дали избирате безоблачен камък, перидот, цитрин, кехлибар или рубин, включването на тези камъни в живота ви може да ви помогне да се възползвате от цялостния капацитет на вашия зодиакален знак и да блеснете още по-ярко.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР