Камила Кабейо се опитва да бъде колкото се може по-искрена

...
Камила Кабейо се опитва да бъде колкото се може по-искрена
Коментари Харесай

Камила Кабейо открито за първия си път - с кого и на колко години е загубила девствеността си

Камила Кабейо се пробва да бъде колкото се може по-искрена и споделяща с почитателите си, когато стане дума за персоналния ѝ живот.
 И в студеното време Камила Кабейо е провокативна и секси
И в студеното време Камила Кабейо е провокативна и секси

Когато ти идва от вътрешната страна

Досега тя не е споделяла обаче кой знае какви детайлности. Е, в подкаста на Дакс Шепард Armchair Expert кубинската изпълнителка реши да разкрие в действителност интимни детайлности към живота си.

В подкaста Кабейо споделя, че е изгубила девствеността си, когато е била на 20 години. Дори освен това, тя споделя с кого тъкмо се е случил първият ѝ път.

27-годишната Камила Кабейо коментира, че за първи път е правила секс с Матю Хъси. Именно с Хъси, който се подвизава като треньор и наставник по създаване на постоянни връзки, е била и първата ѝ сериозна връзка.
 Снимка 666048

Изпълнителката споделя още, че по това време се е чувствала доста самотна, само че Матю Хъси се е оказал същински благородник и тя го дефинира като съвършеното първо гадже. Двамата се срещат през 2018 година и скоро по-късно стартират да излизат. Връзката им обаче се разпада през юни 2019 година
 Какво мисли Камила Кабейо за секса след раздялата
Какво мисли Камила Кабейо за секс с някогашния

Изпълнителката има ясна позиция

Само месец по-късно Камила Кабейо стартира да излиза с Шон Мендес, само че през 2021 година двамата се разделиха. Колкото до Хъси, през 2023 година той се ожени за Одри Ли Страт, а преди месец издаде втората си книга Love Life, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР