Министърът на отбраната на Обединеното кралство Грант Шапс обвини Китай,

...
Министърът на отбраната на Обединеното кралство Грант Шапс обвини Китай,
Коментари Харесай

Обединеното кралство обвинява Китай, че предоставя „смъртоносна помощ“ на Русия за войната в Украйна

Министърът на защитата на Обединеното кралство Грант Шапс упрекна Китай, че дава или се готви да даде на Русия „ смъртоносна помощ “ за потребление от Москва във войната й против Украйна.

„ Днес мога да разкрия, че имаме доказателства, че Русия и Китай си сътрудничат за бойно съоръжение за потребление в Украйна “, сподели Шапс на конференция по защитата в Лондон в сряда.

Защитата секретар сподели, че новото американско и английско разузнаване демонстрира, че „ смъртоносна помощ в този момент е или ще тече от Китай към Русия и в Украйна “, което Шапс сподели, че е „ доста развиване “.

Неговите мнения наподобява демонстрират, че Китай евентуално се насочи към директна поддръжка на съветската войска в Украйна, макар че не даде детайлности или доказателства.

Въпреки че китайските компании се трансфораха в основен проводник на Русия за основни съставни елементи, от които Кремъл се нуждае, с цел да поддържа своята отбранителна промишленост, Пекин значително избягваше да оказва помощ непосредствено на военнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР