Павел и Юстина Слечка са полски травъл инфлуенсъри, които стоят

...
Павел и Юстина Слечка са полски травъл инфлуенсъри, които стоят
Коментари Харесай

Министерство на туризма рекламира България по нестандартен начин

Павел и Юстина Слечка са полски травъл инфлуенсъри , които стоят зад известния Instagram акаунт @couple.away. Te направиха обиколка на България и със своите изявления популяризираха страната ни пред повече от 146 хил . техни почитатели в обществените мрежи. Двойката дойде в България от Полша със личен кемпер, по покана на Министерството на туризма . В продължение на повече от седмица двамата посетиха разнообразни градове, села и забележителности в цяла България , споделяйки всекидневно любопитни авторски фрагменти от своето странствуване с почитателите си.

Поканата към известните блогъри е част от огромната акция на Министерството на туризма за разпространение на България като туристическа дестинация измежду непозната аудитория , запознавайки я с разнообразните благоприятни условия за отдих и завършения, които страната ни предлага.

Младите инфлуенсъри сами избират кои забележителности да прегледат, а цялото им странствуване в страната ни може да се наблюдава през Instagram профила им:. Те посетиха Белоградчишките скали, Копривщица, Рилския манастир и Рилските езера, Банско, Ловеч, Деветашката пещера, Крушунските водопади и Еменския каньон.

Още с идването си у нас двойката всекидневно разгласява красиви авторски фрагменти на българската природа , постоянно снимани с дрон , споделяйки в същото време своите усещания от посетените места и давайки препоръки към бъдещи полски туристи . В някои от своите изявления те описват любопитни обстоятелства за посетените забележителности , като, да вземем за пример – за процесите по какъв начин са се формирали Белоградчишките скали и какво се е случило с прилепите в Деветашката пещера. В други изявления, инфлуенсърите споделят за своите прекарвания в локални заведения за хранене и за диалозите си с локални хора , които срещат по пътя си. По този метод инцидентно научили за Крушунските водопади, които вземат решение след това да посетят, споделят Павел и Юстина.

Заплатите в България: Драстични разлики сред столицата и останалите области

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР