ЛОНДОН (AP) — Бившият шеф на пощите на Великобритания Паула

...
ЛОНДОН (AP) — Бившият шеф на пощите на Великобритания Паула
Коментари Харесай

Бившият шеф на пощите на Обединеното кралство се разплака в разследването на скандал, при който стотици бяха неправомерно осъдени

ЛОНДОН (AP) — Бившият началник на пощите на Англия Паула Венелс избухна в сълзи на няколко пъти, до момента в който дава показания в сряда пред следствие на една от най-големите правосъдни неточности в страната, при която стотици мениджъри на клонове бяха неправилно наказани за кражба или машинация заради дефектна компютърна система.

Венълс, която по-рано тази година върна своя пълководец на Ордена на купата на Британската империя, която получи през 2019 година, призна, че е „ позволила неточности “, само че отхвърли да е имало скрит план за прикриване на абсурда.

„ Нямам чувство, че въобще е имало скрит план, " тя сподели. „ Дълбоката ми горест за това е, че считам, че хората, в това число и аз, направиха неточности, не видяха нещата и не чуха нещата. “

След като пощенската работа показа системата за осведомителни технологии Horizon преди 25 години с цел да автоматизират отчитането на продажбите, локалните мениджъри започнаха да откриват необясними загуби, за чието покриване шефовете споделиха, че са виновни.

Пощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР