Куп отбори си търсят нови треньори. Така може да бъде

...
Куп отбори си търсят нови треньори. Така може да бъде
Коментари Харесай

Редица отбори са на пазара за треньори във Втора лига

Куп тимове си търсят нови треньори. Така може да бъде разказан краят на сезона във Втора лига, без класирането. Там всичко към този момент е ясно, Спартак (Варна) и Септември (София) се завърнаха в елита, Марек ще играе бараж с Ботев (Враца) под Околчица, а при дилетантите изпаднаха Черноморец (Бургас), Черноморец (Балчик), Марица (Пловдив) и Бдин.

Без ментор в този момент е Спартак. " Соколите " оповестиха раздялата с Росен Кирилов, а за поста се спрягат куп имена. За любимец е считан Любо Пенев, само че и той като че ли е алтернатива за много сформира. За варненци, както първо KotaSport.com заяви, е обсъждан и добре познатият у нас Бруно Акрапович, който скоро бе освободен от Железничар (Сараево).

Наставникът на Марек Танчо Калпаков загатна след последния кръг, че е допустимо да си тръгне. Ако дупничани завоюват баража, това може и да се промени. Стана ясно, че Добруджа също ще се обърне към " борсата за треньори ". Тодор Киселчиков разгласи след мача с Монтана, че още преди срещата му е било обявено от управлението, че няма да му бъде препоръчан нов контракт.

Велислав Вуцов също разгласи, че не се вижда в Янтра (Габрово). Там управлението още преди месец е почнало да търси нов ментор. Черноморец (Бургас) пък се отхвърли от Ангел Стойков след изпадането, а Ели Маркес напуща Черноморец (Балчик). Очаква се отпред на акулите да застане Павел Алексиев.

Предстои да стане ясно дали новакът Локо (Горна Оряховица) ще има нов треньор. Лятото ще е забавно откъм нови наставници за Втора лига. Такива може да имат и дублиращите тимове на ЦСКА и Ботев (Пловдив), поради които групата бе увеличена до 20 отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР