Копнеете ли да преживеете зашеметяващ оргазъм, какъвто никога досега не

...
Копнеете ли да преживеете зашеметяващ оргазъм, какъвто никога досега не
Коментари Харесай

Котешката секс поза гарантира оргазъм при жените

Копнеете ли да преживеете замайващ оргазъм, какъвто в никакъв случай до момента не сте изпитвали в живота си. Сигурни сме, че отговорът ви е " Да " и че това, което научихме от специалисти сексолози ще ви помогне да достигнете с колегата си до незабравима приятност и разтърсваща кулминационна точка, написа woman.bg.

Не е загадка, че мъжете доближават до оргазъм доста по-лесно и бързо, в сравнение с дамите. Според изследване за секса и държанието цели 91% от мъжете доближават до върховата точка, до момента в който вършат секс, спрямо 64% при дамите. Всъщност до крайното върхово наслаждение доближава едвам една на всеки три дами.

Разковничето към качествения оргазъм е тематика, която вълнува човечеството от незапомнени времена. Някои специалисти настояват, че най-важното по време на интимните милувки е стимулирането на клитора, а други отдават най-голямо значение на оралната обич. Ето за какво е толкоз значима позицията, на която ще заложите, в случай че желаете да достигнете до съвършения оргазъм.

Оказва се, че има една изключително гореща поза, близка до мисионерската, която може да докара всеки до пристъп. Ето какво сочат данните от анкета, извършена над 2827 дами на възраст 18-34 години за това коя е обичаната им поза в леглото. Резултатите демонстрират, че цели 30% от представителките на нежния пол залагат на мисионерската поза, или по-точно на нейна вариация, която ускорява още повече чувствата. Според специалисти дамите получават най-голямо наслаждение точно по време на тази позиция, известна още като " котешка ".

" Котката " е разновидност на мисионерската поза, при която мъжът е от горната страна. Идеята е по време на акта основата на пениса му или пубисната му кост да подтиква клитора на дамата. И това, комбинирано с по-голям синхрон в ритъма (вместо той да препуска като вманиачен, вие двамата би трябвало да се поклащате заедно) може да даде на множеството дами стимулацията, от която имат потребност, с цел да стигнат до оргазъм.

За задачата би трябвало да легнете по тил и да го накарате след проникването да се наведе към теб по този начин, че гръдният му панер да е покрай раменете ти. След това като притиска с основата на пениса си клитора ти, той би трябвало да проникне постепенно и надълбоко, а не на толкоз къси шпации – би трябвало и двамата да свършите, като се люшкате напред и обратно дружно. В случая е желателно дамите да държат краката си изправени или увити към прасците на колегата си, а не свити в коленете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР