Колегите във филмовия магазин прекарват заедно ден и нощ. Вероятно

...
Колегите във филмовия магазин прекарват заедно ден и нощ. Вероятно
Коментари Харесай

10 двойки, които се срещнаха на снимачната площадка, без да знаят докъде ще стигне

Колегите във филмовия магазин прекарват дружно денонощно. Вероятно по тази причина връзката им толкоз постоянно се трансформира в освен това от просто партньорство на снимачната площадка. Актьори, режисьори, дизайнери на костюми, асистенти и други участници в процеса намират освен най-хубавите другари на работа, само че и огромна обич.

Решихме да разберем чии креативен съюзи не завършиха с края на фотосите и прераснаха в другарство и обич. И в бонуса ще намерите няколко образеца за това, че връзките на снимачната площадка не постоянно се развиват добре.

Майкъл Си Хол и Дженифър Карпентър, Декстър

След единствено няколко години взаимна работа по сериала, основните герои започнаха да се срещат в действителния живот..Те обаче съумяха да запазят топли другарски връзки. В противоположен случай фотосите на последния сезон на Декстър, който излезе през 2021-2022 година, щеше да бъде в действителна заплаха.

Маколи Кълкин и Бренда Сонг, Махмурлукът в Тайланд

Двойката се срещна през 2017 година на снимачната площадка. Отначало артистите се пробваха да запазят воал на загадка върху връзката си. В последна сметка обаче те стопираха да се крият и споделиха на всички положителната вест: в този момент се срещат в действителния живот, неотдавна родиха първото си дете и възнамеряват скоро да се оженят.

Джесика Частейн и Оскар Айзък, Сцени от сватбен живот

На екрана артистите изиграха цветни съпрузи. Може би заради PR аргументи или може би тъй като просто им харесваше, актьорите постоянно изобразяваха по какъв начин флиртуват отвън снимачната площадка.

Алексис Денисоф и Алисън Ханиган, Бъфи, килърката на вампири

Актьорите се срещнаха по време на фотосите на сезон 3 на Бъфи. Самият артист обаче сподели, че не желае да се среща с момиче, с което да работи.Всичко се промени след 2 години: през 2001 година актьорите най-сетне започнаха да се срещат, а през 2003 година се ожениха. Сега отглеждат две дъщери.

Наоми Уотс и Лев Шрайбър, Рисуваният воал

Актьорите се познаваха още преди фотосите на Рисуваният воал. Но точно на тази лента те започнаха да работят, като към този момент бяха дружно. Няколко години след края на фотосите те имат първото си дете, а по-късно и второ.

Адам Броуди и Лейтън Мийстър, Обвързваща обич

Актьорите се срещат през 2011 година на снимачната площадка на кино лентата Love Binding. Въпреки че Броуди призна, че познава Мистър от ролята му в Gossip Girl, само че тогава той към момента не разбра, че точно тя е тази за него. През 2014 година двойката изигра скромна женитба, от този момент не са се разделили и отглеждат две деца.

Джош Хартнет и Тамзин Егертън, Извън времето

Актьорите имат дълга и мощна връзка, към този момент са родили три деца. И те се срещнаха по време на фотосите на кино лентата “Извън времето ” през 2010 година Отначало сътрудниците не си обръщаха изключително внимание. Но когато ориста ги събра още веднъж на същия снимачен площад, те не можаха да устоят.

Ейми Лу Ууд и Конър Суиндълс, Сексуално обучение

В 1-ви сезон на “Сексуално обучение ” героите на тези двама артисти имаха спекулация. Приблизително по същото време двойката стартира да се среща в действителния живот. Връзката обаче не се развива доста добре и през 2020 година момичето разгласи раздялата, добавяйки, че този разказ не донесе наслада и на двамата.

Мария Педраса и Хайме Лоренте, Хартиена къща

Младите испански артисти се срещнаха на снимачната площадка. Хайме изигра разбойник с прякор Денвър, Мария изигра ролята на един от заложниците. Връзката продължи към 2 години, след което актьорите се прекратиха един различен в обществените мрежи и се пробваха да изтрият множеството от доказателствата за аферата си.

Мартин Фрийман и Аманда Абингтън, Шерлок

В английския сериал за Шерлок Холмс връзката сред лекаря и госпожа Уотсън приключи щастливо: на екрана виждаме благополучен край и женитба (въпреки че в бъдеще ориста на героинята се развива трагично). В живота романтиката на актьорите беше доста по-драматична.

Смятате ли, че офис романсите са допустими на снимачната площадка?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР