РакПрочетете ощеЩе има периоди, когато ще се почувствате изтощени поради

...
РакПрочетете ощеЩе има периоди, когато ще се почувствате изтощени поради
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец МАЙ

Рак
Прочетете още
Ще има интервали, когато ще се почувствате изтощени заради работата си и други действия. Пестете силата си за дейностите, които в действителност ви интересуват. Може също да се почувствате малко чувствителни и нетърпеливи, тъй че избягвайте да говорите прекомерно рано, с цел да предотвратите възникването на различия. Възможно е да откриете, че непосредствен другар може да възнамерява да направи инвестицията с вас. Трябва доста да обмислите тази опция, тъй като тя ще понижи финансовото ви натоварване и няма да има негативно влияние върху връзките ви.

 

Лъв

Стойте настрани от безсмислени разногласия с колегата си. Има късмет напрежението да изплува там, където не е належащо. Запазете умерено държание и преценете дълготрайните шансове на връзката ви. Ще намерите нови способи за реализиране на вашите персонални и кариерни цели. В началото може да се почувствате малко несигурни, само че би трябвало да се научите да се доверявате на личните си инстинкти. Ще има и провокации, само че можете елементарно да ги преодолеете.

 

Дева

Този месец е уместно време да намерите ново занимание или интерес. Може да срещнете нови хора със същия интерес и те ще ви оказват помощ да имате нова, нова вероятност за живота. Съсредоточете се върху повече планове за самоусъвършенстване, които могат да ви оказват помощ да съумеете освен в кариерата, само че и в живота. Не купувайте нищо на заем. Може да се изкушите от всички нови първокласни артикули на пазара, само че би трябвало да ограничите покупките си единствено до това, от което в действителност имате потребност.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР