В Министерския съвет се проведе брифинг за предстоящата актуализация на

...
В Министерския съвет се проведе брифинг за предстоящата актуализация на
Коментари Харесай

Пенсионерите ще получат 11% увеличение, заяви служебният премиер Димитър Главчев

В Министерския съвет се организира брифинг за идната актуализация на пенсиите, на която Димитър Главчев увери пенсионерите, че ще получат 11% нарастване на пенсиите си.
Прочетете още
" Тук сме с единствената цел да внесем утешение, че пенсионерите ще получат нарастване в размер на 11%. Никога не сме се колебали. Не знам от къде пристигнаха всички тези спекулации. Утре на националния съвет на Национален осигурителен институт ще подкрепим предлагането на обществения министър за 11 процентно нарастване ", съобщи служебният той.

" Ако някой различен си е правил, извинявайте за израза, " заготовки ", смятайки, че ще ги употребява тия пари по метода, който изяснява в този момент - то не е това държавно управление. Така че нeка да бъдат спокойни, пенсионерите ще получат 11-процентно нарастване ".

Служебният министър на труда и обществената политика Ивайло Иванов добави, че сумата е обезпечена.

" Сумата за пенсиите е обезпечена. Тя е призната от Народното събрание. Така че всички планове демонстрират, че няма причина да не бъде увеличени с 11% ", добави Ивайло Иванов, длъжностен министър на труда и обществената политика.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР