Най-малко двама души, включително едно дете, са загинали, след като

...
Най-малко двама души, включително едно дете, са загинали, след като
Коментари Харесай

Торнадо уби двама в Оклахома, след като в 12 окръга е обявено извънредно положение

Най-малко двама души, в това число едно дете, са починали, откакто торнадо обхвана американския щат Оклахома, оповестиха управляващите.

Екипите за незабавна помощ правят оценка огромни вреди на домове и предприятия вследствие на мощните ветрове, градушка и наводнения.

Десетки докладвани торнада са предизвикали безпорядък в Средния запад на Америка от петък, като в действие са наблюдаване и предизвестия за наводнения Неделя за Оклахома и други щати – в това число Канзас, Мисури, Арканзас и Тексас.

В Оклахома торнадо връхлетя Холдънвил, град с към 5000 души, късно в събота, убивайки двама души и ранявайки други четирима, оповестиха управляващите. Холдънвил е на към 80 благи от Оклахома Сити.

Губернаторът Кевин Стит сподели: „ Моите молебствия са с тези, които изгубиха близки, когато торнадото връхлетя Оклахома нощес. ”

Той издаде изпълнителна заповед в неделя, с която разгласи изключително състояние в 12 окръга заради преваляванията от неприятното време, до момента в който екипите работеха за почистване н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР