Карлос Алкарас продължава кампанията си в Мадрид по блестящ начин.

...
Карлос Алкарас продължава кампанията си в Мадрид по блестящ начин.
Коментари Харесай

Мадрид: Алкарас изнесе нов перфектен мач и оформи мач с най-новия ATP шампион!

Карлос Алкарас продължава акцията си в Мадрид по ослепителен метод. Испанецът бе решителен и против един от най-опасните тенисисти в ATP Тура, а точно над Тиаго Сейбот Вилд. Световният номер 3 надделя бразилеца с 6:3, 6:3 и по този начин си обезпечи повтаряне на миналогодишния край в испанската столица, а точно против Ян Ленард Щруф, който завоюва своята първа ATP купа преди седмица.

Алкарас наложи убийственото си движение на игра още в самото начало. Испанецът се усещаше доста по-добре физически с всяка минала минута, но неговият конкурент не отстъпваше по нищо на настоящия първенец на Мадрид. Това ни обезпечи равностойна борба през по-голямата част на първия сет, но след седмия гейм международният номер 63 стартира да позволява съществени неточности. Алкарас " наказа " съперника си, поддържайки високото си равнище на игра, и по този начин да завоюва идващите три гейма, посредством което да поведе в първия сет с 6:3.

Бившият номер 1 напълно пое самодейността при започване на втората част. Испанецът бе атакуваше във всеки един комфортен миг, само че и не изглеждаше подготвен да отстъпи на съперника си. Така завоюва първите 5 гейма и по всичко си личеше, че това ще е елементарен сет за него. Нестандартният жанр на игра на Сейбот Вилд обаче закупи своята успеваемост и по този начин да се задържи в играта за няколко минути. Така бразлилецът съумя да завоюва три гейма подред, но Алкарас съумя да резервира преднината си и по този начин да си обезпечи конфликт с един от тенисистите намиращи се в най-хубава форма сега!

Lucky 13
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР