Когато усети по-сериозно обществено напрежение, Бойко Борисов се опитва да

...
Когато усети по-сериозно обществено напрежение, Бойко Борисов се опитва да
Коментари Харесай

ПР специалист: Борисов се опитва да отмести вниманието

" Когато усети по-сериозно публично напрежение, Бойко Борисов се пробва да отмести вниманието. Типично в негов жанр е ". Така ПР експертът доцент доктор Александър Христов, член на УС на Българското сдружение за връзка с обществеността, разяснява пред БНР декларираното от премиера на ексклузивен брифинг в Министерския съвет след митингите вчера/
Той изрази очакване за развиване на обстановката:
" Напрежението в обществото ще нарасне. То сега е високо поради покачващия се брой случаи на инфектирани с ковид и поради говоренето за въвеждане на нови ограничавания. Това ще катализира напрежението в обществото, а кой ще излезе победител към момента не знаем ".
Според ПР специалиста е реалност, че НСО е бодил в очите на хората поради това, с което се занимава, както и поради това, че се устоя от налозите на българските жители.
В предаването " Преди всички " доцент доктор Александър Христов разяснява данни от проучване за трендовете на българския пазар, които ще бъдат показани на конгрес " Отговорни производители " през днешния ден.
" Най значимият извод от изследването е, че има растеж на онлайн потреблението. следи се и растеж на националните претекстове за ползване и има индикации, че някои от трендовете ще бъдат устойчиви. хората купуват по-големи количества на рядко и някои покупки са по-обмислени ", уточни той и посочи, че 30% от интервюираните са декларирали, че не са трансформирали метода си на извършване на покупки.
А какво сподели Борисов вижте ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР