Лана Дел Рей използва речта си при награждаването на Ivor

...
Лана Дел Рей използва речта си при награждаването на Ivor
Коментари Харесай

Лана Дел Рей използва речта на наградата Ivor Novello, за да призове насилието във връзката

Лана Дел Рей употребява речта си при награждаването на Ivor Novello, с цел да призове повишаването на насилието, учредено на връзката в Америка.

The 38-годишната американска певица и текстописец взе специфичната си интернационална премия, която отпразнува нейната кариера и въздействие, на церемонията в хотел Grosvenor House в Лондон в четвъртък.

След като получи овациите, тя сподели на публиката че хората си помислиха, че „ се взира в пъпа “, до момента в който пееше за опита си от „ предизвикателни връзки “.

Дел Рей добави: „ Мисля, че това, което ние Видях, че като че ли... тези песни не са написани за дребен микрокосмос от хора и дами, виждаме голямо количество неща, написани за сложни взаимоотношения.

„ И даже когато Covid стартира, втората зараза в Съединените щати (видяхме за) насилието в междуличностните връзки се е нараснала с 300%.

„ Така че, знаете ли, просто мисля, че е изумително, че дамите певици и създатели на песни, знаете, имат независимост да пишат за безусловно по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР