Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров застана пред медиите на

...
Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров застана пред медиите на
Коментари Харесай

Боримиров: Разбира се, че имаме и друг вариант освен Генчев, изчакайте до другата седмица

Изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров застана пред медиите на Могилката пред 22 СОУ в столицата, където е учреден клубът. Днес " сините " означават своята 110-годишнина от основаването на тима.

" Левски сега има най-голяма потребност от обединяване. Всеки би трябвало да преглътне егото си и да знае, че Левски е над всички. Наско Сираков ли? Той има ангажимент отвън София. Мисля, че в неделя ще се върне. Преди всичко желая да видя един финансово постоянен Левски, с цел да може да надграждаме и по-късно мисля, малко по малко желаеме да вършим дребни крачки, с цел да може да реализираме задачите си ", стартира Боримиров.

" Мисля, че на този стадий това, което направихме преди няколко дни ни кара да сме оптимисти, защото ще имаме финансова непоклатимост и тази непоклатимост желаеме да я надграждаме, с цел да можем да забележим Левски след 1-2 години подобен, какъвто нашите почитатели го желаят и са привикнали да го виждат ", добави той.

" Станислав Генчев ли? Ще изчакате до другата седмица, не желая да злоупотребявам през днешния ден с някакви имена. Дали имаме и различен вид, в случай че не стане с Генчев? Разбира се. Очаквам в последния мач победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите последователи с една победа, без значение от резултата ", сподели именитият халф на " сините ".
 Петър Димитров сподели открит бюст на Васил Левски от първия стадион на
Петър Димитров сподели открит бюст на Васил Левски от първия стадион на " сините "

Той сподели фотоси на бюста на Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР