ВАШИНГТОН (AP) — Вицепрезидентът Камала Харис обявява сформирането на ново

...
ВАШИНГТОН (AP) — Вицепрезидентът Камала Харис обявява сформирането на ново
Коментари Харесай

Харис обявява планове да помогне за предоставянето на 80% от Африка на достъп до интернет до 2030 г. спрямо 40% сега

ВАШИНГТОН (AP) — Вицепрезидентът Камала Харис афишира сформирането на ново партньорство, което да помогне за даването на достъп до интернет до 80% от Африка до 2030 година по отношение на почти 40% в този момент.

Съобщението от петък идва като продължение на визитата на Харис на континента предходната година по отношение на тазседмичното посещаване във Вашингтон на президента на Кения Уилям Руто. Харис и кенийският водач трябваше да проведат открит диалог в петък в Търговската камара на Съединени американски щати за това по какъв начин публично-частните партньорства могат да усилят икономическия напредък.

Предварителен обзор на самодейностите на Харис, получен от Асошиейтед прес, обрисува по какъв начин желае да извърши уговорките, които е поела за поощряване на цифровите нововъведения, когато посети Гана, Танзания и Замбия.

Африка се бори да получи капитала, нужен за построяването на своите индустриални и софтуерни браншове. Организацията на обединените народи заяви предходната година, че директните задгранични инвест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР