Кметът на Киев Виталий Кличко, бивш световен шампион по бокс,

...
Кметът на Киев Виталий Кличко, бивш световен шампион по бокс,
Коментари Харесай

Кличко: Руснаците са в покрайнините на Киев, ще се бием

Кметът на Киев Виталий Кличко, някогашен международен първенец по бокс, предизвести във видеообръщение, че съветските сили са в покрайнините на Киев, като добави, че украинската войска е подготвена да пази столицата.

„ Нашите въоръжени сили и териториална защита се бият героично за страната ни “, сподели Кличко. Изграждат се укрепления на входовете на града. Казвам на всички да бъдат спокойни. „ Не излизайте без потребност и стойте в убежища при положение на неотложност “, сподели той.

По последна информация голям съветски боен ескорт, дълъг повече от 64 км, се намира на към 27 км от Киев. В по-ранно видео известие украинският президент Володимир Зеленски сподели, че отбраната на Киев е приоритет на държавното управление.

„ Киев е специфичен. Ако защитим Киев, ще защитим и страната. „ Това е сърцето на страната ни и то би трябвало да продължи да бие “, сподели Зеленски. В обръщението си, употребявайки същата метафора, Кличко сподели, че съветските сили желаят да завладяват сърцето на страната.

„ Ще се бием, няма да оставим Киев на врага “, добави Кличко.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР