Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е
Коментари Харесай

Борисов пак призвика фурор, този път в Ловеч: Когато се захвана, нямам неизпълнено обещание

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е посрещнат от лидера на листата на ГЕРБ-СДС в района Николай Нанков. Борисов нахъсва актива на партията. Появата му провокира бурни овации в залата.

Промените в България през 1989 година започнаха под мотото " 45 години стигат! ", в този момент лозунгът е " Три години безвремие стига! ", съобщи в речта си Нанков, който откри събранието.

Бившият районен министър Николай Нанков показа претендентите за евродепутати и за народен парламент от ГЕРБ-СДС.

Нанков даде думата на евродепутата Андрей Ковачев и означи, че той досега нито веднъж не е пропуснал възпоменателното шествие до лагера на гибелта " Слънчев бряг “.

Ковачев означи, че " Промяната " е неуспех, тъй като е провалила инфраструктурните планове и европейското финансиране. " Г-н Борисов съумя да контракти и обезпечи за България 27-28 милиарда евро “, регистрира Ковачев.

Той даде обещание на града чисто нова спортна зала, каквато в Ловеч и досега няма. " Ние още веднъж би трябвало да бъдем водач на Балканите, какъвто бяхме по времето на нашия водач Бойко Борисов “, приключи той.

" Тук постоянно има сила, която ни зарежда и ни кара да побеждаваме. След три години разбрахме, че би трябвало да залагаме на тези, които нещо са създали, а не на тези, които ни дават обещание и се усмихват и си играят с фантазиите на хората “, съобщи Младен Маринов. Той похвали кметовете на ГЕРБ, които макар проблемите и недофинансирането от страната, през последните три години, са се справили и поддържат градовете и общините си чисти и подредени.

Маринов се обърна към залата и си пожела устойчиво държавно управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов.

" Никой не може, мисля, може да се довери още веднъж на Асен Василев “, посочи той.

Започвате да ме подбутвате да понеса целия удар върху себе си. Защо тези три години ги пропуснахме. Защо Ловеч избра различен кмет, щом " Промяната " са неприятни. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ловеч.

" Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие най-после желаете да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 година пристигнах, когато беше най-голямата финансова рецесия, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България. Заварих дупка, в случай че си спомняте, помня 1,3 милиарда платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 милиарда не бяха преднамерено платени на американските централи, беше паднала КТБ. Тръгнах с 6,7 милиарда под водата, ние си знаем какво е било. Но по какъв начин ни е боляла главата тогава, аз си знам. Тамън се оправихме и пристигна мигрантската рецесия. Айде отначало, цяла Европа се разтресе. Направихме България за образец в света, тъй като и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева ", добяви той, представен от novini.bg. Борисов напомни рецесията през 2016 година и по какъв начин страната ни е давана за образец.

" Тези хора в Ловеч, като гледат слънчевия парк знаят, че това е цех за коли. Те знаят, че " Хемус “ я няма, те я виждат тая работа. Че са смирени си е техен проблем. Ако това беше население, което желае да има " Хемус “, щеше да затвори пътищата и до момента в който не стане, да стоят. Така направиха миньорите в Стара Загора. Денков търсеше Пеевски, с цел да го пази “, съобщи още той.

Какво направиха за шест месеца. Нищо. И нищо няма да извършите. Затова всички викате Борисов. Защото, когато се захвана, нямам неизпълнено заричане, уточни Борисов.

" Ние водим разногласия единствено с Политическа партия. Чакам да видя този водач дали ще ги нагруби или ще каже, че не е правилно. Има цялостно безмълвие по тази тематика, те по този начин са си намирали съдружните сътрудници. Само че, ние не се хванахме на тази игра. Дадохме голям заем . Защото, когато ги изучих и видях за какви хора става въпрос, моите полудяха . Всеки ден министрите им бяха при нас. Сега като споделят " Защо Борисов и Пеевски не споделят, че са едно ". Ние сме едно със Съюз на демократичните сили. С Движение за права и свободи и ПП-ДБ бяхме сътрудници в Народното събрание. Те в случай че са почтени ще кажат, че ръководството беше в Народното събрание, сподели още той.

Всеки ден, през ден, дали е министър Богданов, дали е Цеков, дали е Гвоздейков, дали е Вътев, всеки идваше и си припомням господин Петков каква молба ни удари с Пеевски, да стартира да идва и Денков. Аз му споделях Кириле, Пеевски на галено - Кики. Аз обичам да работя с един водач, като дойдат доста водачи и стартирам да се греша. Почна да идва и Ники. Викам, тогава пристигна и Мария, да съберем 15-16 водача... И гледах, даже това не е и значимо, само че тяхната акция минава единствено върху това - що не сме се събрали? Що да се събираме? В етническите региони се бият физически с нас, добави още Борисов.

Борисов бе безапелационен, че на изборите на 9 юни би трябвало да има отчетлива разлика сред ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и ПП-ДБ. " Колегите от ПП-ДБ да не помнят, че съм мислил за тях държавнически. Те се готвят да бъдат съпротива. Всички партии им се нахвърлят. Те знаят, че в случай че Ники би трябвало да пътува е посредством ГЕРБ. Ама ние не даваме. Ники няма да пътува ", сподели още Борисов.

Сега на Микре един щяха да го сгазят колите, вика ми: " Гласувам за тебе, но в случай че още веднъж ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласоподавам! ". Един километър го чувах още, по този начин им беше набрал, описа Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР