Маскиран войник от запаса се появи във видеоклип, споделен в

...
Маскиран войник от запаса се появи във видеоклип, споделен в
Коментари Харесай

Ираелски рецидивист скочи да брани Нетаняху олт военния министър

Маскиран боец от запаса се появи във видеоклип, споделен в обществените медии, той изисква оставката на министъра на защитата Йоав Галант и заплашва да се опълчи на заповедите, в случай че държавното управление не следва това, което той дефинира като „ цялостна победа “ над Хамас.

„ Премиер Бенямин Нетаняху, видеото е за вас. Ние, бойци от запаса, нямаме желание да предаваме ключовете на палестински управляващи. Ние не имаме намерение да дадем ключовете на Газа на която и да е организация - Хамас, Фатах или друга арабска организация. Войниците от запаса са зад вас и ние желаеме да победим “, споделя боецът в нещо, което наподобява като разрушена постройка в Газа.

Галант насочи обществен апел към Нетаняху по-рано този месец, че би трябвало да вземе „ сложни решения “, с цел да реализира ръководство на Газа без Хамас, каквато и да е персоналната или политическата цена, защото войната е разрушителна и дълготрайната сигурност на Израел е заложена на карта. Галант предизвести в обръщението си, че няма да се съгласи на израелско гражданско или военно ръководство на Газа, а също че е в полза на Израел ръководство в Газа на палестински организации, които не са част от Хамас, дружно с интернационалните участници.

Нетаняху бързо отвърна, че „ не е подготвен да премине от Хамастан към Фатахстан “, споменавайки доминираната от Фатах палестинска власт.

„ Имаме опция, която се дава един път в живота, имате 100 000 бойци от запаса, които са подготвени да дадат живота си за народа на Израел. Загубихме всичко, загубихме фамилния си живот, загубихме прехраната си и няма къде да отидем. Ще останем тук, до края. До победата”, декларира военнослужещият от запаса. „ Йоав Галант, не можеш да спечелиш войната. Откажи се. Не можете да спечелите тази война. Не можете да ни командвате “, споделя резервистът. Войникът се закле да не извършва заповедите на Галант и твърди, че бойците ще слушат единствено Нетаняху. Той заплашва, че 100 000 бойци от запаса ще се разположат на границата и няма да мръднат оттова, като приканва жителите на Израел да се причислят към тях там, в случай че държавното управление се отдръпна от задачата за цялостно унищожаване на Хамас. „ Помислете доста добре на кого ще оставите ключовете по-късно. Искаме победа. Нашите братя не умряха на вятъра, не бяха изнасилени на вятъра и не бяха заклани в леглата си на вятъра “, споделя той във връзка клането на Хамас от 7 октомври.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР