Успех без страх от опровержение“ – думите на Джорджа Мелони

...
Успех без страх от опровержение“ – думите на Джорджа Мелони
Коментари Харесай

Мелони обяви срещата на върха на Г-7 за успешна

„ Успех без боязън от опровергаване “ – думите на Джорджа Мелони на заключителната конференция на Г-7 не оставят място за пояснение. Италианският министър председател се оказа изключение измежду сътрудниците си, защото е единствената, излязла по-силна след изборите за Екологичен потенциал.

Войната в Украйна доминираше дневния ред. Споразумението за 50 милиарда $ за подкрепяне на защитаващата се страна посредством потребление на облагите от замразените съветски активи беше измежду основните достижения на срещата на върха.

 
Възнамеряваме да продължим поддръжката за Украйна. Решихме да засилим дейностите си с 360-градусов метод, с цел да позволим на нападнатата страна да огледа в бъдещето.
Джорджа Мелони – министър председател на Италия

Като уязвимост може да се регистрира, че Г-7 беше упрекната в двойни стандарти във връзка с позицията на групата за войната в Газа. Сред най-обсъжданите тематики беше неналичието на думата „ аборт “ в заключителната декларация. Мнозина заподозряха напрежение сред Италия и Франция. Мелони обаче отхвърли съмненията.

 
Когато обещано изказване се повтаря, се прави отпратка към предходни документи. Спорът беше изцяло фиктивен, не е съществувал подобен на срещата на върха.
Джорджа Мелони – министър председател на Италия

Присъствието на папа Франциск на срещата в Бари беше прието като триумф за Мелони.

Общият консенсус по отношение на метода на Италия към Африка също беше акцент на срещата. Включването на страни от световния Юг, с цел да стане срещата на върха по-приобщаваща, също беше измежду задачите на Мелони. Но в дълготраен проект следва да забележим какви съответни резултати ще донесе. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР