Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната.
Коментари Харесай

Борисов в Ловеч: Кирил Петков пред мен си е признавал, че той е разпоредил ареста ми в нарушение на закона

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната. Днес той е в Ловеч, където се среща с партийния актив.

Бившият районен министър Николай Нанков надъха мощно залата за победа на 9 юни. Той показа на хората и претендентите за евродепутати и народен парламент.

Думата получи Андрей Ковачев, който е претендент за евродепутат. Нанков означи, че той досега нито веднъж не е пропуснал възпоменателното шествие до лагера на гибелта „ Слънчев бряг “.

Ковачев означи, че смяната е неуспех, тъй като е провалила инфраструктурните планове и европейското финансирането. „ Г-н Борисов съумя да контракти и обезпечи за България 27-28 милиарда евро “, регистрира Ковачев.

Той даде обещание на града чисто нова спортна зала, каквато в Ловеч и досега няма. „ Ние още веднъж би трябвало да бъде водач на Балканите, какъвто бяхме по времето на нашия водач Бойко Борисов “, приключи той.

„ Тук постоянно има сила, която ни зарежда и ни кара да побеждаваме. След три години разбрахме, че би трябвало да залагаме на тези, които нещо са създали, а не на тези, които ни дават обещание и се усмихват и си играят с фантазиите на хората “, съобщи от своя страна Младен Маринов. Той похвали кметовете на ГЕРБ, които макар проблемите и недофинансирането от страната, през последните три години, те са се справили и поддържат градовете и общините си чисти и подредени.

Маринов се обърна към залата и си пожела устойчиво държавно управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов.

„ Никой не може, мисля, може да се довери още веднъж на Асен Василев “, посочи той.

„ Уважаеми господин министър председател, уважаеми симпатизанти, видях по какъв начин се усмихвате, когато стана дума за завода за електрически автомобили. Водач съм в Силистра, там също се усмихват, стане ли въпрос за мост над Дунав. Аз всеки ден се разхождам по моста с електрически автомобил “, взе думата Тома Биков. И той регистрира, че през последните три години, поради „ Промяната “, никой не има вяра на заричане. Вместо това има действителни точки, които могат да се случат в управническата стратегия на партията и то могат да се случат за 4 години или един цялостен управнически мандат.

„ За да има цялостен управнически мандат, би трябвало, в случай че ГЕРБ завоюва изборите, господин Бойко Борисов, да е министър председател “, отсече Биков.

На трибуната излезе Росен Желязков – лидер на листата на европейски парламент. Той също се обърна към Борисов с думите „ уважаеми господин министър председател “. И му пожела да стане премиер-министър за четвърти път. Той означи, че благодарения на „ Промяната “, Народното събрание е било превърнато в предизборна говорилня. Според него, те са влезнали във властта със шут, а не са влезнали почтено и почтено.

„ Политически спор няма, единствено ГЕРБ показа своята управническа стратегия за идващите 4 години “, обърна внимание Желязков.

Асим Адемов благодари на хората от Ловеч, че им дават доста мощ. „ Ние сме огромна, мощна, мощна партия, не отива да бие по-слабите. Народът си сподели думата. Ако една партия дава подправени обещания, почва да губи доверието. Ако една партия прави положително за хората, тази партия, печели избори след избори, както вършим ние от ГЕРБ “, съобщи Адемов.

С крясъци „ Победа “ и бурни овации, да трибуната излезе Бойко Борисов.

„ Не знам какво съм ви предизвикал на моите сътрудници, с цел да ми пророкува по този начин съдбата… Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие най-после желаете да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 година пристигнах, когато беше най-голямата финансова рецесия, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България. Заварих дупка, в случай че си спомняте, помня 1,3 милиарда платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 милиарда не бяха преднамерено платени на американските централи, беше паднала КТБ. Тръгнах с 6,7 милиарда под водата, ние си знаем какво е било. Но по какъв начин ни е боляла главата тогава, аз си знам. Тамън се оправихме и пристигна мигрантската рецесия. Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за образец в света, тъй като и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева “, напомни Борисов на залата какво е приключил.

Като приказват за прокуратурата единствено за противозаконния ни арест трябваше да са на топло. Кирил Петков пред мен си е признавал, че той е разпоредил ареста в нарушаване на Закона за Министерство на вътрешните работи, разгласи водачът на ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР