Каквото и да говорим във връзка с отношенията между мъжете

...
Каквото и да говорим във връзка с отношенията между мъжете
Коментари Харесай

Ето по какво си личи дали един мъж ще изневери

Каквото и да приказваме по отношение на връзките сред мъжете и дамите, всеки от нас желае да има до себе си човек, на който може да има доверие и то да бъде в действителност целесъобразно. Изневярата е една от най-често срещаните аргументи за разлъка и бракоразвод. В наши дни тя е доста постоянно срещана, само че несъмнено не може да се твърди дали мъжете, или дамите изневеряват повече. Оказва се обаче, че има някои признаци, които издават мъжете, склонни към невярност. Ето по какво можем да познаем дали даден мъж ще изневери на половинката си:

Според някои откриватели, които интензивно се занимават с проучването на взаимоотношенията сред мъжа и дамата, изневярата при мъжете си проличава по някои черти на лицето.

Екипът на Джилиън Роудс e направил онлайн анкета с присъединяване на 592 мъже и 924 дами. Те трябвало да оценят фотосите на 189 души по десетобалната система в две категории – какъв брой са привлекателни и способни ли са на невярност.

Мъжете, кръшкащи на своите партньорки, вярно били разпознати от 14 % от участничките и от 16 % от участниците в опита. Това било допустимо с помощта на по-мъжествените характерности на лицата им. За погрешните дами познатите проценти били оскъдни, надлежно 4 и 3 % според от пола на респондентите, пишат от БЛИЦ.

Учените са уверени, че с еволюцията дамите са се научили посредством разпознаването на евентуалните кръшкачи да дефинират кой от тях е кадърен да сътвори по-голямо поколение, само че надлежно да бъде по-неблагонадежден в брака. Eто за какво някои настояват, че дамите избират своята половинка съгласно това дали би бил добър татко!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР