Както вече ФАКТИ съобщи, 31-годишен мъж е бил задържан за

...
Както вече ФАКТИ съобщи, 31-годишен мъж е бил задържан за
Коментари Харесай

Подробности за жестокото убийство в Шумен

Както към този момент ФАКТИ заяви, 31-годишен мъж е бил арестуван за ликвидиране в Шумен. Днес информацията беше доказана от ОДМВР - Шумен.

На 25 юли към 12.30 часа в дежурната част на ОДМВР - Шумен било получено известие от МБАЛ, че екип на " Спешна помощ " е посетил жилище в кв. „ Дивдядово “ след сигнал, че жена е с алкохолно натравяне и мъчно дишане. Медиците открили, че дамата е умряла. По тялото ѝ имало голям брой рани и синини. На място бил ориентиран екип от група „ Охрана на публичния ред “ при районно управление (на МВР) - Шумен. Изяснено било, че в парцела на ул. „ Люлин “ живее 31-годишен мъж, с който умрялата 45-годишна жена живеела на фамилни начала. Случаят е докладван на дежурен прокурор в Окръжна прокуратура - Шумен.

Криминалисти от регионалната дирекция провели сказка с 31-годишния. Пред тях разказал, че в петък вечерта двамата с приятелката му се разхождали в гориста околност край квартала. Изпили огромно количество алкохол. По негови данни по-късно тя неведнъж падала и се удряла. Късно вечерта се прибрали в жилището. Сутринта не съумял да я разсъни и подал сигнал в " Спешна помощ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР