Кампанията на Доналд Тръмп премахна видео, споделено от бившия президент

...
Кампанията на Доналд Тръмп премахна видео, споделено от бившия президент
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп изтри видео, намекващо за епохата на нацистка Германия

Кампанията на Доналд Тръмп отстрани видео, споделено от някогашния президент в обществените медии, което включва отпратка към основаването на „ единен райх “, в случай че републиканският претендент завоюва втори мандат в Белия дом.

Кампанията беше принудена да изтрие видеото от неговия акаунт в Truth Social във вторник, заявявайки, че е било наново оповестено инцидентно от чиновник, който не е забелязал споменаването на нацистка Германия.

Споделянето на видеото от Тръмп още веднъж разпали опасенията по отношение на неговата екстремистка крайнодясна изразителност и властнически проекти, в случай че си върне Белия дом от президента Джо Байдън на изборите през ноември.

Тръмп се зарече да бъде деспот на „ първия ден “ в опита си да промени доста от политиките на Байдън и сподели, че ще търси отмъщение против политическите си съперници, като в същото време даде обещание да употребява лагери за задържане и американската войска за подхващат репресии против имигранти без документи, които „ тровят кръвта “ на страната.

Демо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР