Собственици на футболни клубове, фенове и активисти се обединиха, за

...
Собственици на футболни клубове, фенове и активисти се обединиха, за
Коментари Харесай

Футболът се обединява, за да помогне за спасяването на повторенията на ФА Къп, тъй като Висшата лига беше осъдена за „неприлична“ позиция

Собственици на футболни клубове, почитатели и деятели се сплотиха, с цел да поддържат нашия апел за избавяне на магията на ФА Къп.

Тъй като нови проучвания демонстрираха възходящото неравноправие в актуалната игра, Марк Палиос, изпълнителен ръководител на Транмиър Роувърс, и притежателят на Мейдстоун Юнайтед Оливър Аш приканиха ФА да върне повторенията в името на милионите последователи. Те се срещнаха на стадиона Cherry Red Records на AFC Wimbledon в Лондон за годишната конференция на акцията Fair Game.

Асоциираният редактор на Mirror Кевин Магуайър, безконечен почитател на Съндърланд, беше хазаин на група от специалисти. На стотици делегати беше обявено, че милиардерите притежатели във Висшата лига са призовали за преустановяване на повторенията за сметка на историята и традицията на най-старото съревнование за купата в света.

Ново проучване на телевизионната договорка на британския футбол за £5 милиарда сподели, че за всеки £1000, които клуб от Висшата лига получава, клубовете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР