Как може некадърен съдия Марчиняк да свири толкова бързо заради

...
Как може некадърен съдия Марчиняк да свири толкова бързо заради
Коментари Харесай

Байерн отпадна заради некадърник и брутална кражба

Как може несръчен арбитър Марчиняк да свири толкоз бързо поради възможна засада и да отнеме на " Байерн " гола за 2:2? Още не мога да допускам! Какъв скандал!

От години има голямо неодобрение, когато при всяка противоречива офанзива и даже при кристално ясна засада съдиите изчакват топката да напусне терена или да влезе във вратата. Тогава подвигат флага. Но когато става въпрос за полуфинал в Шампионската лига, в 14-ата минута на добавеното време, когато се играе за всичко или нищо, знамето на секундата е горе. Съдията свири и всичко свършва.
 Чуамени самичък рискувал здравето си против Байерн
Чуамени самичък рискувал здравето си против Байерн

А в този момент може да пропусне Евро 2024

Човек би трябвало да полудее от гняв! Това е най-голямата кражба на гол в миг " всичко или нищо " от финала на международното състезание през 1966 година . Тогава швейцарският арбитър Динст с съветския си асистент Бахрамов подариха на Англия гол за 3:2 против Германия на " Уембли ". Топката по този начин и не бе минала голлинията. И това в никакъв случай не е било засада.

Сега още веднъж германците са ощетените! Всеки футболен почитател може да се ядосва, да ругае дружно с " Байерн ". Този тим заслужи нашата съпричастност. Томас Тухел има право за думите си: " Всички би трябвало да са на лимита си! Всички би трябвало да играят безгрешно! Тогава и съдиите би трябвало да са на такова равнище! "

Истината е, че две неточности на Мануел Нойер сложиха " Байерн " напрегнат. Ненужно рискованото му мятане докара до контраатаката на " Реал ", оттова пристигна ударът на Винисиус, който не можа да избави. Точно като Оливер Кан на финала на Мондиал 2002 против Бразилия. Колко трагично поради сензационните спасявания на Нойер до този миг.

" Байерн " е навън. По най-болезнения и жесток метод, който човек може да си показа. Въпросът пред управлението е дали може този тим да се вдигне и да завоюва Шампионската лига? През 1999 година " Байерн " загуби за няколко секунди финала против " Манчестър Юнайтед ". През 2001-а завоюва купата. На домашния край през 2012-а против " Челси " падна с дузпи. 12 месеца по-късно пристигна триумфът на " Уембли " против " Борусия " (Дортмунд). Съдба ли е единствено? Следващият край в Шампионската лига е на " Алианц Арена " в Мюнхен. Какъв голям късмет! Но и какво голямо напрежение!

През 2012-а " Байерн " взе значимото изчезнало парче в пъзела - Хави Мартинес за 40 милиона евро. Сега на вратата и в нахлуване с Нойер и Хари Кейн всичко е наред. Но липсва човек, който да провежда играта и да диктува темпото. Такъв като Тони Кроос в " Реал ". Нито Джошуа Кимих, нито Леон Горецка, нито Конрад Лаймер, нито Александър Павлович са такива. Напрежението върху шефовете е на два фронта. Такъв супертрансфер би трябвало да се обмисли и да се съгласува с треньора. 78 дни след оповестяване на раздялата с Томас Тухел негов заместител няма.
 Тухел гневен на съдийството: Катастрофа! Това беше в прорез с разпоредбите на модерния футбол
Тухел гневен на съдийството: Катастрофа! Това беше в прорез с разпоредбите на модерния футбол

" Не е елементарно да се приказва в подобен миг ", сподели Де Лихт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР