„Жокера“ ще се присъедини към списъка от филмови продукции, които

...
„Жокера“ ще се присъедини към списъка от филмови продукции, които
Коментари Харесай

Жокера тръгва на световно турне с концерт - slava.bg

„ Жокера “ ще се причисли към листата от кино продукции, които гъделичкат сетивата и на върлите меломани с прожекции в концерт. Лентата, режисирана от Тод Филипс, бетонира статуса си на най-хубавата в музикално отношение продукция за отминалата година.

Доказателство за това са премиите „ Златен глобус “ и БАФТА, с които се окичи композиторката Хилдур Гуднадотир за най-хубав саундтрак. В същата категория „ Жокера “ ще се бори и за „ Оскар “.

Последният филм на Хоакин Финикс ще бъде излъчен в концерт за първи път в Лондон. Това ще се случи на 30 април, а диригент ще бъде Джеф Атмаиян. След премиерата пък „ Жокера “ в концерт ще се насочи на международно турне, а останалите дати ще бъдат оповестени по-късно. Това, което се знае все още, е, че Европа ще получи първа опцията да се наслаждения на събитието.

Развълнувана съм да видя и чуя „ Жокера “ на кино с оркестър онлайн. Когато записахме музиката, оркестърът способства с доста дълбочина и детайлно внимание към осъществяванията и ние безусловно оставахме без мирис по време на по-голямата част от записите.

"Щастлива съм, че ще можем да го създадем още един път по този начин, че да може и публиката да го усети “, разяснява Гуднадотир, която е още притежател на „ Грами “ и „ Еми “ за работата си по сериала „ Чернобил “.

„ Това е превъзходен метод за публиката да се потопи в саундтрака на Хилдур Гуднадотир, до момента в който става очевидец по какъв начин Хоакин Финикс се губи в лудостта на Артър “, разяснява и режисьорът Тод Филипс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР