Шофьор мина с колата си от мястото край Аксаково, Варна,

...
Шофьор мина с колата си от мястото край Аксаково, Варна,
Коментари Харесай

Радослав Петров мина през мястото на фаталното меле с Киро, вижте как закова шофьора на НСО

Шофьор мина с колата си от мястото край Аксаково, Варна, където се е случила тежката злополука с автомобил на НСО, в който се е возил и Кирил Петков. Припомняме, че там на място почина водачът на другия автомобил, взел участие в ПТП-то. Жена му пък беше откарана в болница в тежко положение.
В рамките на видео от 10 минути, водачът минал през мястото на тежката злополука дни по-късно, сподели в обществените мрежи по какъв начин наподобява пътят и какво е ограничаването, написа novavarna.net.
Ясно се вижда на една от табелите, че ограничаването е 60 км/ч, а не 90 км/ч, както се тиражирало в някои медии.
„ Тук по този път, качвайки се нагоре предходната година през май месец, си разреших да подвигна 80 км/ч и бях санкциониран с 300 лева Ако ограничаването тук е 90 км/ч, да ми върнат парите… Моите съболезнования на фамилията на индивида, който е умрял. Ето сега се спускам надолу и ви върша видео. Да видите защо става въпрос… Да видите каква видимост има на завоя! И няма по какъв начин индивидът да не е спрял на стопа, тъй като тука придвижването не стопира. И в случай, че индивидът е от Аксаково, той знае доста добре какво придвижване има тук. А те споделиха, че той не е спрял на стопа… “, споделя мъжът, снимал видеото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР