Бруклин Бекъм и Никола Пелц казаха, че са с разбито

...
Бруклин Бекъм и Никола Пелц казаха, че са с разбито
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм и Никола Пелц са „с разбито сърце“ след „неочаквана“ загуба

Бруклин Бекъм и Никола Пелц споделиха, че са „ с разрушено сърце “ след трагичната фамилна загуба на едно от техните обичани чихуахуа, като признаха, че „ ще доста ми липсваш. "

25-годишният наследник на някогашния капитан на британския футбол Дейвид Бекъм и Спайс Гърл Виктория, показа прочувствена обява в Instagram, в която отдаде респект на вярната си хрътка, която беше последвано от сходно прочувствено известие след гибелта на кучето им.

Бруклин, който е фен фотограф и основен готвач в YouTube, сподели на почитателите си, че Нала е умряла след посещаване в фризьорски салон. Споделяйки фотография, на която гушка дребното домашно куче, Бруклин написа прочувствено известие: „ Скъпа Нала, липсваш ни толкоз доста.

„ Ти беше ненадейно взета от нас прекомерно рано и се надявам, че другите няма да го създадат изживейте загуба след нещо толкоз просто като подкастряне. Ти беше най-сладкото малко момиченце и ние постоянно ще мислим за теб. Знаем, че ни гледате и лаете от горната страна x Обичаме ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР