Селекционерът на Украйна Серхий Ребров бе изключително щастлив в мач

...
Селекционерът на Украйна Серхий Ребров бе изключително щастлив в мач
Коментари Харесай

Ребров обясни какво се е случило за обрата на Украйна

Селекционерът на Украйна Серхий Ребров бе извънредно благополучен в мач от група „ Е “ на UEFA EURO 2024.

„ Много се веселя за играчите. Реагирахме доста добре на изоставането. Променихме някои позиции в нашата висока преса на полувремето. Играчите, които влязоха от пейката, ни усъвършенстваха. Най-важното е, че показахме нашия дух. Наистина се опитахме да променим резултата и справедливо спечелихме “, стартира Ребров.

Селекционерът на Украйна похвали футболистите си: „ Срещу Румъния се справихме доста зле, само че те демонстрираха друг дух и заслужиха успеха. Трябва да се концентрираме върху идващия мач, само че това беше доста значима победа за тима и за страната.

Не крещях на полувремето. Трябваше да реагираме през второто полувреме. Не пресирахме задоволително високо. Разбрахме, че това е нашият късмет и това споделих. Казах „ не се тревожете за резултата и просто играйте “.

Ребров приказва и за решението си да пусне като титуляр на вратата Анатолий Трубин: „ Радвам се, че имаме добра конкуренция измежду вратарите. Мисля, че Анатолий Трубин заслужаваше да играе след играта си против Германия. Той беше доста спокоен и можеше да стартира преди този мач.

Ярмоленко играе в своето четвърто състезание, само че имаме млад тим и играчи, които не са привикнали на това равнище и толкоз цялостни игрища. Беше значимо да реагираме по друг метод във втория мач и мисля, че заслужавахме трите точки. Играчите евентуално ще честват малко, само че на следващия ден се връщат на подготовка “./БТА

UEFA EURO 2024: Нова огромна борба п
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР