Руският Ерген постъпи много по-достойно от нашия ерген номер три

...
Руският Ерген постъпи много по-достойно от нашия ерген номер три
Коментари Харесай

Руският Ерген не олигави никоя мома, за разлика от нашия Алек!

Руският Ерген постъпи доста по-достойно от нашия ерген номер три Алек Младенов

Руският му сътрудник Константин Гецати направи същото като българския Алек Младенов. Тръгна си без избраница, само че го направи доста по-достойно от Мамин Сашко.

Той не постави пръстен на никоя от финалистките, нито излъчи победителка. Но го направи по мъжки, почтено, с гордо вдигната глава, както постъпва един почтен човек.

Руските кандидат-булки бяха моделът Валерия Некрасова и певицата Олга Меганска. Към финала Валерия призна, че била влюбена в Константин, само че съжалявала, че не му го признала във формата.

Гецати обаче бе прям и съобщи, че не желае нито да я лъже, нито да я заблуждава. Не й дава пръстен, тъй като не вижда общо бъдеще с нея. Същото призна и на Олга, която е омъжена, само че бракът й със брачна половинка й бил мним.

Константин Гецати, който е по специалност доктор постъпи по този начин, както би трябвало да го направи един същински мъж- да споделя истината в очите, даже да боли.

Докато Алек Младенов олигави всичките моми, в това число и финалистките, като ги лъга до последно. После си би камшика, като им призна, че не ги желае, с видео. И позорно се скри под полата на мама Ксения.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР