Все още няма яснота какво е наложило промяната в правната

...
Все още няма яснота какво е наложило промяната в правната
Коментари Харесай

Заличиха Еконт Експрес, собственикът-ексминистър от 6м. е в Тайланд

Все още няма изясненост какво е наложило смяната в правната форма и стъпка ли е тя към листване на “Еконт ” на борсата.

Най-голямата куриерска компания по доходи у нас – “Еконт ”, трансформира формата си на ръководство. Старото сдружение “Еконт Експрес ” ООД от 21 май е заличено и правната форма се трансформира на “Еконт Експрес АД ”, излиза наяве от публично известие.

Това е значимо развиване както за пазара, по този начин и за всички търговци и редови консуматори, които употребяват услугите на компанията.

Какво се трансформира?

Както показват от “Еконт ”, акционерното сдружение ще е с нов обединен идентификационен код, Данък добавена стойност номер и законни представители.

Те са безапелационни, че всички останали аспекти на активността остават непроменени.

От компанията показват, че ще има потребност “от техническо време за възобновяване на системите и синхронизирането им според законовите условия ”

“Във връзка с наложилите се условия от самостоятелна конфигурация на данъчния терминал на всеки наш обект, е допустимо да имаме усложнение да обработваме заплащания в брой ”, предизвестяват от “Еконт ”.

Нова конструкция

В остарялото ООД създателят на компанията и някогашен транспортен министър Николай Събев беше притежател на 70% от капитала, а дъщерите му Лора и Алина дружно с Донка Илиева бяха тримата шефове, осведоми Money.bg.

Сега той влиза в надзорния съвет, а трите са в Управителния съвет на сдружението дружно с Фани Петрова (която е била съучастник с 5% в остарялото дружество) и Преслава Димитрова. Последната и Лора Събева също така са вписани като законни представители на “Еконт Експрес ” АД.

В надзора на “Еконт Експрес ” АД влизат и Жана Ненкова (друг съучастник от “Еконт Експрес ” ООД с 5% от капитала), както и Анна Захариева, съосновател на капиталовата компания “ФеърПлей Интернешънъл ” АД.

Капиталът е в размер на 100 000 елементарни поименни безналични акции с номинал от 1 лев.

Все още няма изясненост какво е наложило смяната в правната форма и стъпка ли е тя към листване на “Еконт ” на борсата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР