Производителят на оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли

...
Производителят на оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли
Коментари Харесай

Sandberg пусна кабелна версия на гейминг слушалките HeroBlaster

Производителят на съоръжение за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg пусна на пазара кабелна версия  на своите известни геймърски слушалки HeroBlaster. Това се случва броени месеци след триумфа на безжичната версия на едноименния артикул за видеоигри.

От компанията дефинират това ексцентрично решение като стъпка напред във връзка с опциите на продукта съответно за видеоигри.

„ Слушалките могат да ви обезпечат преимущество по-специално в игрите с голям брой участници, с цел да чувате изстрела тъкмо когато е изстрелян. Когато взехме решение да произведем нови USB слушалки, беше явно, че би трябвало да създадем кабелна версия на HeroBlaster, защото те станаха толкоз известни за доста малко време “ – показва във връзка новия артикул Ерлинг Хоф Петерсен, шеф в Sandberg.

Кабелната версия на HeroBlaster подсигурява още по-прецизен тон в динамична гейминг среда и разполага с присъщите за модела преносим микрофон, гъвкава диадема, адаптираща се към формата на главата, огромни наушници и красиви RGB светлини върху тях. В добавка тя се предлага и на по-достъпна цена спрямо безжичния модел. Тя към този момент е налична на пазарите в целия свят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР