Живеещият в Цар Калоян 37-годишен С.Ч. ще остане в затвора

...
Живеещият в Цар Калоян 37-годишен С.Ч. ще остане в затвора
Коментари Харесай

Мъж отива за 18 месеца в затвора, след като е карал пиян frognews.bg

Живеещият в Цар Калоян 37-годишен С.Ч. ще остане в пандиза общо 18 месеца, защото е направил закононарушението в изпитателен период по предишно наказание за същото закононарушение. Поради това, с изключение на присъдата от девет месеца „ отнемане от независимост “, съдът дефинира мъжът да изтърпи дейно още девет месеца „ отнемане от независимост “, каквато била предходната му присъда, изтърпяването на която е било отсрочено с три години изпитателен период.

Подсъдимият е бил арестуван на 2 юли тази година, откакто полицейски чиновници открили, че управлявал лек автомобил след приложимост на алкохол с централизация от 3,34 промила. Той се е движел по улиците на град Цар Калоян с несъобразена скорост, форсирал мотора, въртял гуми, карал зигзагообразно. По време на придвижването си без да желае е угасил мотора на автомобила и спрял. Опитал се неведнъж да го приведе в придвижване, само че бил видян от двама жители, които съумели да му вземат ключа от автомобила и да го изведат от него. Мъжете подали сигнал на тел. 112 и на място неотложно дошъл полицейски екип.

От събраните данни по случая станало ясно, че малко преди задържането си С.Ч. е предизвикал пътен случай с паркиран автомобил, като бързо напуснал местопроизшествието. За осъщественото закононарушение мъжът е наказан да заплати и санкция в размер на 450 лева

Одобреното от съда съглашение не предстои на обжалване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР