Избраният за кмет на София Васил Терзиев от жълтопаветните Продължаваме

...
Избраният за кмет на София Васил Терзиев от жълтопаветните Продължаваме
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Съдът пусна Васил Терзиев да стане кмет на София

Избраният за кмет на София Васил Терзиев от жълтопаветните „ Продължаваме промяната – Демократична България “ – „ Спаси София “ може да встъпи в служба като кмет на София, макар че през това време ще върви дело за машинациите около избирането му.

Административен съд – София-град (АССГ) е отхвърлил жалбата на останалата втора на локалните избори в столицата Ваня Григорова и Иван Таков, ръководител на Българска социалистическа партия – София в частта, която искаше да спре встъпването на Терзиев преди окончателното изговаряне на магистратите. Пресцентърът на Васил Терзиев разгласи, че той ще стартира работа в понеделник.

Реклама

Решението, което разрешава на Терзиев да встъпи в служба като кмет на София, може да бъде обжалвано, гласи още прессъобщението. Открито съвещание по делото ще бъде планувано през идната седмица, оповестява съдът.

Преподавателят по конституционно право доцент Наталия Киселова изясни неотдавна пред БНР, че решението на съда по жалбата на Ваня Григорова може да отнеме времето до края на годината, въпреки посочените в закона периоди да са целесъобразни, а не наложителни.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР