Борисов не е в положение да поставя условия.“ Това каза

...
Борисов не е в положение да поставя условия.“ Това каза
Коментари Харесай

Асен Василев: Борисов не е в положение да поставя условия

„ Борисов не е в състояние да слага условия. “ Това сподели съпредседателят на Политическа партия Асен Василев пред публицисти в Бургас.

Изказването му е във връзка коментара на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че договаряния сред ГЕРБ и ПП-ДБслед изборите може да има, само че без в преговорния екип да бъдат Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев.

Запитан дали е подготвен на още един разговор с Бойко Борисов, Василев отговори: „ Нека да забележим програмата му и ще приказваме, досега такава не сме видели. Знаете, че и двете държавни управления, които се образуваха в тези шест пъти избори, бяха на Политическа партия и работиха по наша стратегия “.

 Бойко Борисов: Не желая България да се върне в мутренските години България 4 мин. Бойко Борисов: Не желая България да се върне в мутренските години  43 дни до изборите: ПП-ДБ и ГЕРБ в нова политическа престрелка България 3 мин. 43 дни до изборите: ПП-ДБ и ГЕРБ в нова политическа престрелка  Михал Камбарев: Борисов не е началник в ГЕРБ, Пеевски командва Тази събота и неделя 3 мин. Михал Камбарев: Борисов не е началник в ГЕРБ, Пеевски командва  Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия България 4 мин. Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия  Бойко Борисов: Не желая България да се върне в мутренските години България 4 мин. Бойко Борисов: Не желая България да се върне в мутренските години  43 дни до изборите: ПП-ДБ и ГЕРБ в нова политическа престрелка България 3 мин. 43 дни до изборите: ПП-ДБ и ГЕРБ в нова политическа престрелка  Михал Камбарев: Борисов не е началник в ГЕРБ, Пеевски командва Тази събота и неделя 3 мин. Михал Камбарев: Борисов не е началник в ГЕРБ, Пеевски командва  Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия България 4 мин. Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков съобщи, че първото нещо, на което Борисов би трябвало да отговори, е дали ще се „ откачи “ от зависимостите от Пеевски. По думите на Петков Пеевски държи така наречен инфраструктура - прокуратура, служби.

Снимка: bTV

„ Борисов държи гласовете, които пък подсигуряват да няма промяна там. Въпросът е, че те би трябвало да се разкачат, в случай че желаеме да вървим напред. Защото аз нямам доверие, че господин Пеевски ще даде непринудено тази си власт, а господин Борисов, до момента в който има тази взаимозависимост, не може да направи нещата, които всички българи желаят - да има правдивост и естествени състезания, да не е подреден мачът преди този момент “, добави Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР