Майнц пропусна да победи Кьолн като домакин в двубой от

...
Майнц пропусна да победи Кьолн като домакин в двубой от
Коментари Харесай

Дузпа в самия край лиши Майнц от победата срещу Кьолн

Майнц пропусна да победи Кьолн като хазаин в дуел от 31-ия кръг на Бундеслигата. Двата отбора приключиха при тъждество 1:1 и остават в зоната на изпадащите в немския футболен хайлайф. Майнц има 28 точки на 16-ото място във краткотрайното класиране, а Кьолн заема предпоследната, 17-а позиция с 23 точки в актива си.

Леандро Барейро осъществя за 1:0 в интерес на домакините в 29-ата минута. Футболистите на Кьолн имаха опция да изравнят при започване на второто полувреме, само че в 48-ата минута Джан-Лука Валдшмид пропусна дузпа. Три минути по-късно домакините имаха искания за дузпа поради игра с ръка на играч на Кьолн, само че такава не бе отсъдена.

Бено Шмиц пропусна късмет за попадение за гостите в 74-ата минута, а в 86-ата Марк Ут също пропиля отлична опция за изравнителен гол. Кьолн въпреки всичко стигна до подобен в петата минута на добавеното време на мача, когато влезлият като запаса австрийски полузащитник Флориан Кайнц не сгреши при втората дузпа в интерес на гостите.

Домакините приключиха мача с човек по-малко откакто в деветата минута на добавеното време бранителят Филип Мвене получи пряк червен картон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР