Хавиер Ибаниес взе сребърен медал на европейското първенство по бокс

...
Хавиер Ибаниес взе сребърен медал на европейското първенство по бокс
Коментари Харесай

Радослав Росенов и Хавиер Ибаниес взеха сребърни медали на еврошампионата по бокс в Белград

Хавиер Ибаниес взе сребърен орден на европейското състезание по бокс категория до 57 кг. Националът ни отстъпи с 1:4 гласа на руснака Едуард Савин. Двамата направиха доста здрав мач, в който Ибаниес потегли устремено напред, търсейки успеха. Те влязоха в тежки замени на удари в рамките и на трите рунда, само че изненадващо съдиите дадоха желанията си в посока на Савин.



По сходен метод се разви и срещата на Радослав Росенов при 60-килограмовите. Шесткратният ни европейски първенец при юношите и младежите, който е единствено на 20 години, отстъпи на Всеволод Шумков в равностойна борба. Националът ни се хвърли през цялото време против руснака, само че устремът му бе спрян във втория рунд, когато съдията на кръга му даде наказателна точка за задържане. Опитите на Росенов да обърне развоя на събитията в третата част не бяха задоволителни и той също взе сребърно отличие.

Припомняме, че с бронз при мъжете се поздравиха трима наши национали - Ергюнал Себахтин (48 кг), Ясен Радев (54 кг) и Йордан Морехон (+92 кг).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР