Лудогорец е фаворит за звездата на Берое - Себастиан Вия.

...
Лудогорец е фаворит за звездата на Берое - Себастиан Вия.
Коментари Харесай

Мъри е готов да влезе в трансферна битка с Лудогорец заради Себастиан Вия

Лудогорец е любимец за звездата на Берое - Себастиан Вия. Както е известно, цената, която от Стара Загора изискват за своя ас, е 2,8 млн. евро. Въпросната сума е голяма за родните стандарти и тя отблъсква искащите да влекат колумбиеца от България. Въпреки това обаче, от Лудогорец ще се опитат да смъкват цената на Вия, като вкарат разнообразни бонуси в прехвърлянето. По сходен метод " орлите " привлякоха Ноа Сонко Сундберг от Левски. Левски също искаше футболиста, само че поради голямата му цена и финансовото положение на " Герена ", е ясно, че " сините " отпадат от уравнението.
 Лудогорец реализира съглашение с запаса на Крузейро
Лудогорец реализира съглашение с запаса на Крузейро

Ще би трябвало да размени Клод Гонсалвеш

Колкото до Лудогорец, в Разград чакат трансфер на една от звездите си в офанзива - Бърнард Текпетей - и тъкмо поради това желаят още от в този момент да привлекат класен негов заместител. Проблем за " орлите " е, че ползата към Вия е голям, а един от клубовете, които са по петите му, е новият член на турския хайлайф Гьозтепе, воден от Станимир Стоилов.

27-годишният футболист, притежаващ голям капацитет, дойде в България единствено по една-единствена причина - проблемите със закона, които имаше в родината си и в Аржентина, до момента в който играеше за гранда Бока Хуниорс. Всъщност Берое пое голям риск, привличайки Вия, защото той имаше контракт с " генуезците ", въпреки и да тренираше самичък в родината си. От " Бомбонера " заплашиха, че ще дадат Берое и самия футболист на ФИФА, само че по-късно, много изненадващо, президентът Хуан Роман Рикелме се отхвърли от този ход. Отделно от това, по едното дело против Вия, също се стигна до позитивна развръзка, защото юристите на футболиста се схванаха с ищеца за извънсъдебно съглашение. Там обаче се чака последната дума на прокуратурата и нещата не са приключили с хепиенд за играча.

Вия сподели голямата си класа и с екипа на Берое, въпреки и преди този момент да бе отвън терените дълго време. С екипа на старозагорци техничарят записа 11 мача, в които вкара 5 гола и даде една асистенция. След като обезпечи елитния статут на старозагорци и за идващия сезон, Вия няма да играе повече за " зелено-белите ". Дали ще продължим да го виждаме по родните терени и през идващия сезон, още веднъж в зелено, следва да разберем..., написа " Мач Телеграф ".
 Гьозтепе на Мъри Стоилов заблестя на Таймс Скуеър в Ню Йорк
Гьозтепе на Мъри Стоилов заблестя на Таймс Скуеър в Ню Йорк

Успехът продължава да вълнува почитателите по света

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР